Retourproces binnen 14 dagen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@wantedgadgets.nl wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hiervoor graag het volgende doen:

  1. De sectie "Bestelgeschiedenis" van uw account bezoeken op www.wantedgadgets.nl
  2. De bestelling kiezen waarvoor u een item wilt retourneren.
  3. De producten selecteren die u wilt retourneren door de checkbox naast het referentie kolom aan te vinken.
  4. (optioneel) Een uitleg toevoegen, om ons op de hoogte te brengen van de reden.
  5. Retour is nu ingediend en een medewerker van de klantenservice neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over het verwerken van de retour.

Ruilen of geld terug

U krijgt de optie of u uw aankoop wilt ruilen voor een ander product, of dat u liever uw aankoopbedrag (inclusief de verzendkosten van de heenzending) teruggestort wilt hebben op uw rekening.
Mocht u ervoor kiezen om uw aankoop te ruilen, wordt een eventueel prijsverschil teruggestort op uw rekening.


Uw winkelwagen is leeg.

Nader te bepalen Verzendkosten
€ 0,00 BTW
€ 0,00 Totaal

Prijzen zijn incl. BTW

Afrekenen